VDR-Rubberdaken bvba
HET DAK, de vijfde gevel van uw gebouw, verdient alle aandacht. Voor iedereen die zijn dak bij voorkeur van de zonnige kant bekijkt, levert MASTERSYSTEMS het dakdichtingssysteem met de hoogste beschermingsfactor, en dat zowel voor nieuwbouw als renovatie.

DE TOEKOMST van uw dak en eigendom veiligstellen doet u samen met ons. We adviseren u op een professionele manier. Graag komen we bij u ter plaatse om na te gaan hoe we uw gebouw op de beste manier kunnen beschermen, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

KWALITEIT is het orderwoord. Met Mastersystems kiest u voor een EPDM-rubber met dampdrukverdelende polyesteronderwapening, kiest u voor 100% helder regenwaterrecuperatie, kiest u voor 100% vuurvrije plaatsing, kiest u voor een dak ontworpen om lang mee te gaan.

WE ZETTEN GRAAG DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE:
Lange levensduur, geen vuur tijdens de plaatsing, brandveilig, een rekvermogen van meer dan 400%, heel sterk bestand tegen UV, ozon en IR, rotbestendig, wortelwerend, thermisch stabiel van -50 tot +130C, aanpasbaar (ook na tientallen jaren), bijzonder licht eigen gewicht.
EPDM dakbedekking voor platte daken.
WYSIWYG Web Builder